ADS

Publicitatea plătită – Rezultate rapide prin campanii sponsorizate

 

Zilnic, întâlnim oameni care se plâng că campaniile lor Ads de social media nu funcționează sau că nu pot vedea rezultatele acestora. Acest lucru se întâmplă pentru că mulți nu știu cum să lanseze o campanie corespunzătoare, iar faptul că este extrem de ușor să dai clic pe butonul „BOOST POST” este daunător și adesea creează iluzia unei viitoare reușite.

„BOOST POST” nu este soluția!

Am întâlnit o mulțime de companii, mici sau mari, care nu știu cum să utilizeze eficient instrumentele din back-office-ul Facebook. Poate că aceasta se datorează faptului că nu există o școală autorizată de campanii Facebook ads sau cum să gestionezi un Google Ads Account? Sau poate există?

Puține companii știu cum să-și creeze un funnel corespunzător, iar majoritatea se concentrează pe targetare foarte specifică, fără a cunoaște cu adevărat audiența lor sau, mai important, care este nisa de consumatori care ar achiziționa produsele lor.

De exemplu, recent am auzit despre o școală de business din Statele Unite care a țintit oameni de afaceri, iar după o campanie de jumătate de an cu rezultate extrem de scăzute, cineva din companie a venit cu ideea de a testa mai multe segmente de piață și, în cele din urmă, a găsit publicul țintă corect: mamele casnice. Acesta este un exemplu comun, deoarece mulți se joacă cu palnia invers și vor să obțină rezultate masive fără a înțelege cu adevărat publicul lor țintă.

Pentru a avea succes pe social media, este nevoie de expertiză.

Chiar daca pare la indemana si usor de folosit, campaniile platite pe social media nu sunt atat de simple pe cat par. Daca una dintre componentele sistemului nu este intretinuta corect, celelalte nu vor functiona cum trebuie si rezultatele vor intarzia sa apara.

Pentru a avea succes pe social media, trebuie sa ai postari organice bine gandite, deoarece algoritmul nu iti va permite sa penetrezi piata fara acestea. Campaniile platite trebuie sa fie concepute avand in vedere clientul, nu business-ul, iar pixelul si strategia de targetare trebuie gandite astfel incat sa eficientizeze si sa maximizeze rezultatele.

Expertiza este cheia succesului pe social media. Rezultatele noastre in ceea ce priveste campaniile platite sunt impresionante, deoarece avem o intelegere profunda a ecosistemului social media si a legaturilor dintre componentele sale. De asemenea, avem experti capabili sa interpreteze si sa analizeze datele pentru a ajusta campaniile si a obtine rezultate notabile rapid.

Social media poate fi folosita pentru a vinde orice produs sau serviciu, deoarece toata lumea este prezenta pe aceasta platforma.

 

Cum arată un ecosistem de MARKETING DE SOCIAL MEDIA?

  1. Facebook – PAGINA, nu PROFIL!
  2.  Instagram – Cont de Business/Creator
  3.  Site – cu pixel instalat, care înregistrează evenimentele corect
  4.  Ads Manager – Campanii continue de publicitate plătită
  5.  Postări organice zilnice

  O altă problemă uriașă este faptul că, deși este gratuit, PREA PUȚINI folosesc tehnologia bazată pe inteligență artificială a Facebook-ului, numită Facebook PIXEL. Și cei care îl folosesc, adesea îl folosesc greșit, ceea ce poate să nu înregistreze evenimentele corect pe site-ul lor.

  Și chiar și mai puțini oameni știu cum să creeze o campanie de conversie corespunzătoare. Înțelegi? Există o mare șansă de a face o greșeală banală, dar care poate afecta masiv afacerea ta.

  ads

   

  Te ajutăm să fii pe primul loc în căutările Google:

   

  Campaniile Google Ads sunt cele mai puternice si eficiente instrumente de marketing, oferind rezultate semnificative intr-un timp foarte scurt. Aceste campanii cresc expunerea brandului tau, iar daca sunt targetate si optimizate adecvat, aduc o rentabilitate atractiva a investitiei tale.

  Campaniile PPC (pay-per-click) joaca un rol important in strategiile de marketing digital si permit obtinerea unui cost per conversie sau lead mult mai mic prin optimizari specifice. Toate campaniile sunt monitorizate prin instrumente digitale specifice de masurare a rezultatelor, iar SEO-ul se face zilnic de catre un specialist PPC, conform strategiei personalizate stabilita anterior.

  Campaniile PPC (pay-per-click) joaca un rol important in strategiile de marketing digital si permit obtinerea unui cost per conversie sau lead mult mai mic prin optimizari specifice. Toate campaniile sunt monitorizate prin instrumente digitale specifice de masurare a rezultatelor, iar optimizarea se face zilnic de catre un specialist PPC, conform strategiei personalizate stabilita anterior.

  In plus, cercetam si elaboram analize detaliate, stabilim obiectivele urmarite, construim strategii eficiente si obtinem rezultatele propuse.

   

   

  Te-ai convins?
  Spune-ne de ce ai nevoie