Servicii

Cum te poate ajuta o agenție de marketing digital?

 

Serviciile unei agenții de marketing digital sunt o parte esențială a creșterii afacerii tale în era digitală.

 

Puține afaceri își pot permite costurile salariale, cu atât mai puțin riscurile asociate angajării de personal pentru a se ocupa de această sarcină vitală. Din fericire, existăm noi și poți beneficia de toate avantajele experienței noastre și ai acces la serviciile oferite de noi.

Acestea sunt câteva dintre serviciile de marketing digital care te vor ajuta să-ți crești afacerea și să faci față schimbărilor din mediul online:

WEB DESIGN

Creem site-uri web de prezentare și magazine online moderne și atrăgătoare. Cu experiență în designul interactiv și funcțional, suntem dedicați să te ajutăm să-ți dezvoltați afacerea online și să impresionezi vizitatorii cu website de înaltă calitate.

ADS

Construim campanii publicitare pe Facebook și Google pentru a ajunge la grupul tău țintă. Transformăm reclamele în vânzări și în creșterea numărului de vizitatori pe website-ul tău.

COPYWRITING

În spatele oricărei reclame de succes se află cel puțin o persoană care a scris textul din reclamă. Credem despre noi că suntem inspirați atunci când contribuim la crearea unui mesaj care să ajungă la publicul țintă.

BRANDING

Îți definim sau redefinim business-ul în fucntie de dorințele tale și în funcție de publicul țintă. Fie că este vorba de un logo, un nume sau o carte de vizită, vom face ca totul să arate bine în față clienților tăi, iar numele companiei tale să rămână pe buzele tuturor.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Eficientizăm comunicarea dintre tine și clienții tăi prin postări strategice în social media și pe website-uri. Apoi analizăm datele pentru a îmbunătății calitatea și eficiența acestora.

CONTENTWRITING

Pentru ca mesajul tău să ajungă la publicul tău țintă, ai nevoie de un conținut pe platformele și website-ul tăucare să-i convingă să-ți cumpere produsele sau să apeleze la serviciile pe care le oferi. De acel conținut ne putem ocupă noi.

SEO

Optimizarea pentru motoare de căutare stă între tine și locul 1 pe Google. Un proces pretențios, complicat și anevoios pentru oamenii de rând, dar un lucru obișnuit pentru noi. Îți analizăm website-ul și apoi îl vom optimiza pentru a obține cea mai bună poziție în Google Ranking.

CONSULTANȚĂ MARKETING

Prin acest serviciu dorim să oferim clienților noștri viziunea pe care noi o aveam asupra afacerii lor și să îi îndrumăm pas cu pas pentru a ajunge acolo unde și-au propus.

EMAIL MARKETING

Rămâi conectat cu persoanele care sunt interesate de brandul tău! Te ajutăm să creezi o strategie de email prin care să păstrezi legătura cu clienții sau subscriberii tăi și îți pregătim conținutul următoarelor email-uri.