Portofoliu

01

MLR & Partners - Site de prezentare

MLR & Partners oferă servicii complete pentru firme:

De la Înființare SRL / PFA, Resurse Umane, Achiziționare Registru unic de control si de evidență fiscală, până la Contabilitate.

02

Oanca - Magazin online

Un magazin online unde găsești piese unice handmade. De la pălării, piese vestimentare și accesorii, până la obiecte decorative pentru nunți. Un concept unic si un design personalizat.  

03

MiSera - Branding & Social Media

Cu o seră proprie și o echipă dedicată, MiSera cultivă cele mai frumoase flori pentru a le livra la ușa clienților. De la decorarea casei și a biroului la surprinderea prietenilor și familiei cu un cadou special.

Părerea celor care ne-au călcat pragul

 ⚠ Colaborarea cu noi poate crea o serioasă doză de Serotonină

“Mulțumim Moranet pentru promptitudine, calitatea serviciilor, disponibilitatea voastră la orice oră, comunicare, implicare, devotament și pentru toate ideile noi și benefice pecare le-ați adus în afacerea noastră, seriozitatea  definește!
Recomandăm serviciile voastre tuturor celor care sunt la început de drum și nu au sprijin, dar și celor care vor să treacă la o etapă mai înaltă și au nevoie de suport!
Într-un timp foarte scurt ați reușit să ne întreceti așteptările!  dorim succes și realizări pentru că de profesionalism nu duceți lipsă!”

Mihaela Slăvescu

Administrator, MiSera