Content writing

Moranet este agenția care acordă o atenție specială producerii de content writing optimizat pentru căutare, care are ca țintă obținerea unei acțiuni din partea audienței.

 

Producem articole pentru clienții noștri, în special pentru consumul de content writing pe web, în domenii care includ știri și afaceri curente, arhitectură, servicii financiare, sport și multe altele …

În opinia noastră, nu există și nu va exista niciodată un substitut pentru puterea cuvintelor scrise. Pentru fondatorii Moranet, scrisul a fost locul de unde a început totul. Importanța unui text bine scris pe o pagină este departe de a fi imensurabilă, fiind măsurată de faptul că expertiza, credibilitatea, poveștile și opiniile dvs. pot avea un impact mult mai mare dacă sunt scrise coerent, cu gramatică profesională, cuvinte emoționale și un flux perfect.

Aceasta este o formă de artă în sine, și una pe care am perfecționat-o de-a lungul multor decenii, livrând conținut de înaltă calitate pentru clienți, publicații și parteneri media.

Dacă ai nevoie de articole sau bloguri pentru site-ul tău, de creare de conținut pentru site-ul tau, de verificare a textelor sau de scriere de scenarii, ne-ar plăcea să facem asta pentru tine!

 

Articole

Creăm conținut pentru bloguri, publicații și site-uri web pe o gamă largă de subiecte. Echipa noastră de scriitori de articole are o vastă cunoaștere și înțelegere a diferitelor industrii, sectoare și interese generale.

Conținut pentru website-uri

Ne place să producem conținut care provoacă o reacție, care uneori provoacă, dar este întotdeauna clar, accesibil și autentic.

Corectură

Corectura este ultima etapă pe care o efectuăm înainte de a publica textele pentru o audiență tot mai exigentă.

Editare

Scopul nostru ca editori de conținut este de a oferi un produs final de înaltă calitate, acționabil, ușor de citit și de distribuit.

Caracteristicile Moranet:

content writing

Conținut unic

Echipa noastră de scriitori livrează în mod constant texte captivante și interesante, direcționate cu grijă către publicul pentru care sunt destinate. Adevărata concentrație în ceea ce privește textul scris este de a angaja, inspira și educa cititorii. Și asta este ceea ce menținem în prim-planul abordării noastre în tot ceea ce scriem.

Modificări nelimitate

Angajamentul nostru este de a ajuta clienții noștri să reușească și de a ne asigura că sunt 100% mulțumiți de munca noastră. Acest angajament înseamnă că nu impunem nicio limită asupra numărului de revizuiri pe care le puteți cere pentru a vă asigura că sunteți complet mulțumit de produsul final. Deși de cele mai multe ori îl obținem din prima încercare.

Experiență reală

Am livrat și continuăm să livrăm conținut pentru clienții nostri, acestia fac parte din diverse domenii precum: tehnologie, știri, social media, comerț, imobiliare, contabilitate, și multe altele. Abordăm cu atenție un domeniu nou și ne documentăm foarte bine înainte de a scrie și a publica articolele sau conținutul respectiv.

Optimizat pentru căutare

Suntem experții în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) din România. Știm cât de important este să ocupăm un loc de frunte și înțelegem cum să ajungem conținutul nostru pe prima pagină. Toate conținuturile noastre web sunt scrise pentru a obține locul numărul unu. Ne ocupăm și de publicarea conținutului, asigurându-ne că ajungem unde trebuie să fim.

w

Metodologie creativă

Totul începe cu dezvoltarea unei înțelegeri a propriilor dvs. cerințe și aspirații. Realizăm acest lucru prin efectuarea unei analize extinse a publicului tău țintă, a lucrărilor concurenților tăi și a cercetării generale din industria respectivă. Apoi dezvoltăm o propunere pentru tonul, stilul și formatul conținutului scris de care aveți nevoie.

Rapiditate în executare

Pentru un text de 1.000 de cuvinte, cuprinzător, cercetat în profunzime, timpul nostru de livrare este de 24 de ore. Oamenii pentru care scriem, clienții noștri și lumea în care trăim sunt extrem de rapide, iar noi nu suntem diferiți.Cu toate acestea, nu compromitem calitatea pentru a livra mai repede, iar toate textele noastre sunt atent revizuite și verificate înainte de a fi livrate clienților noștri.

Te-ai convins?
Spune-ne de ce ai nevoie